Fish

Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ

ΥΛΙΚΑ:

(ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
  1. 4 μέτρια φιλέτα κοτόπουλου
  2. 2 αυγά
  3. 1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
  4. 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  5. 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
  6. 1/4 κουταλιού γλυκού πιπέρι
  7. 1/2 κουταλάκι γλυκού κάρυ
  8. 1/4 κουταλιού γλυκού κίμινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και στραγγίζετε τα φιλέτα και κόβετε το καθένα σε 6 ίσα κομματάκια. Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύετε τη φρυγανιά, τη ρίγανη, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ, το κίμινο. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με ένα πιρούνι. Βουτάτε κάθε κομματάκι κοτόπουλου πρώτα στην φρυγανιά μετά στα αυγά και πάλι στην φρυγανιά. Τα τηγανίζετε σε λάδι μέτριας θερμοκρασίας μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές. Ζερβίρονται ζεστά.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

Συνοδεύονται με ρύζι και μουστάρδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου